Välkommen Moein Ghorbanali!

2024-04-12

Välkommen till U-CARE och forskargruppen Healthcare Sciences and e-Health, Moein Ghorbanali! Moein kommer att arbeta deltid som systemutvecklare och delta i utvecklingen av U-CARE-plattformen.

Moein Ghorbanali
Moein Ghorbanali flyttade till Sverige från Iran för mindre än ett år sedan. Idag studerar han en masterutbildning i datavetenskap. Foto: Miro Anter

Frontend-utvecklare
– Som frontend-utvecklare kommer jag att utveckla det du som användare ser på U-CARE-plattformen, allt du klickar på, allt du interagerar med, förklarar Moein.

Moein flyttade till Sverige från Iran för mindre än ett år sedan och har tidigare arbetat med både frontend- och backend-utveckling. Han har en kandidatexamen i datavetenskap och studerar vid sidan av sitt jobb ett masterprogram i datavetenskap vid Uppsala universitet.

– Det var en stor förändring för mig att flytta till Sverige för ungefär åtta månader sedan, berättar Moein. Det var första gången jag besökte ett annat land utanför Iran. Många saker fungerar annorlunda här jämfört med i Iran.

Välorganiserat arbetsflöde
En sak som Moein poängterar som en viktig positiv skillnad med sin nya tjänst är att arbetet är bättre organiserat jämfört med hans tidigare erfarenheter av att arbeta med webbutveckling.

– Jag uppskattar att jag vet vad som förväntas av mig under de två kommande veckorna. Att känna till de långsiktiga planerna gör att jag kan optimera mitt arbete.

På fritiden tycker Moein om att titta på film, vilket är en annan upplevelse i Sverige jämfört med Iran.

– Jag är en filmnörd, så jag gillar verkligen det stora utbudet av filmer som finns här i Sverige. Jag gillar också att umgås med mina vänner, vilket jag uppskattar ännu mer efter att jag flyttat hit.

Miro Anter

Nyhetsarkiv

Senast uppdaterad: 2023-03-24