Markus Saarijärvi intervjuad i P4 Östergötland

2024-02-23

Postdoktor Markus Saarijärvi intervjuades i veckan i ’Förmiddag i P4 Östergötland’ på Sveriges Radio om hans senaste anslag från Hjärt-Lungfonden och projektet Stepstones-Implement.

Markus Saarijärvi och P4 Östergötlands logga

I intervjun talar Markus om sin forskning och om projektet Stepstones-Implement där man med ett överföringsprogram vill underlätta övergången för unga med kroniska sjukdomar när de går från barnsjukvården till vuxensjukvården.

– Vi har utvecklat det här programmet baserat på vad unga personer, deras föräldrar och vårdpersonal anser är viktigt och utvärderat det vetenskapligt i Sverige på universitetssjukhusen, berättar Markus under intervjun.

Lyssna på programmet på Sveriges Radios hemsida. Intervjun med Markus börjar vid 1:07:29.

Senast uppdaterad: 2023-03-24