Välkommen Luciana Terceiro!

2023-02-06

Välkommen Luciana Terceiro, som nyligen påbörjade sin tjänst som forskningsassistent. Luciana kommer tillsammans med utvecklargruppen arbeta med en ny version av U-CARE-portalen.

Luciana framför en gul vägg.
Forskningsassistent Luciana Terceiro.

Luciana har tidigare arbetat med användarupplevelsedesign och har utbildning inom såväl socialantropologi som teknologi och digital design. Hon kommer tillsammans med utvecklargruppen arbeta med att vidareutveckla U-CARE-portalen för att öka tillgänglighet samt engagemang bland användare.

– Det är väldigt viktigt att förstå användaren och skapa förutsättningar för att alla användare ska få tillgång till en tjänst, säger Luciana.

Luciana gillar att studera och att lära sig nya saker.

– Jag ser fram emot att arbeta inom universitetet. Det är spännande att utbyta erfarenheter inom en akademisk kontext, men det jag gillar med U-CARE är att vi också omsätter kunskapen i praktiken.

Luciana flyttade till Sverige från Brasilien för fem år sedan tillsammans med sin man och sin dotter, som hon just nu försöker lära att sy.

– Jag gillar att hålla på med hantverk och att fotografera, berättar Luciana. Jag tycker särskilt om att fota arkitektur.

Nyhetsarkiv

Senast uppdaterad: 2023-03-24