U-CARE presenterar nya forskarfilmer på Reginateatern

2023-02-02

Tillsammans med produktionsbolaget Phosworks har U-CARE producerat forskarfilmer där medlemmar från U-CAREs forskargrupp berättar om sina studier och projekt. Filmerna kommer visas på Reginateatern 14 februari, men även göras tillgängliga på U-CAREs olika kanaler. 

Syftet med filmerna är att fler ska få ta del av den viktiga forskning som pågår inom U-CAREs forskningsprogram. I den första filmen träffar vi doktorand Philip Leissner.

Philip Leissner är legitimerad psykolog och doktorand inom U-CARE och undersöker relationen mellan hjärtinfarkt och psykisk hälsa, med fokus på hjärtrelaterad ångest. 

I kommande forskarfilmer kommer forskare från U-CARE dela med sig av sin forskning och sitt arbete med allt från utbildning till utvecklingen av forskningsplattformen U-CARE-portalen.

I samband med lanseringen kommer U-CARE anordna en visning av forskarfilmerna på Reginateatern i Uppsala tisdag 14 februari. Är du intresserad av att delta kan du kontakta Clara Dahlgren på clara.dahlgren@uu.se senast 7 februari.

Nyhetsarkiv

Senast uppdaterad: 2023-03-24