Välkommen Clara Dahlgren!

2022-11-17

Välkommen till U-CARE Clara Dahlgren, som nyligen började sin tjänst som projektkoordinator. Hon kommer att vara vikarie för Miro Anter, som ska gå på föräldraledighet under 2023.

Foto på Clara Dahlgren
– Jag kommer att bistå forskargruppen dels med kommunikation, och dels vara ett administrativt och organisatoriskt stöd, berättar projektkoordinator Clara Dahlgren.

Bakgrund inom medie- och kommunikationsvetenskap

Clara har en masterexamen i digitala medier och samhälle från Uppsala universitet, och har jobbat som administrativ assistent hos en professor inom Uppsala universitet.

Vill sprida U-CARE:s forskning

Fastän det bara har hunnit gå några dagar sedan hon började sin tjänst, berättar Clara att hon trivs med att jobba i forskargruppen.

– Det verkar vara en väldigt levande grupp och institution med många projekt och aktiviteter på gång, säger Clara. En av de saker jag ser särskilt mycket fram emot är att jobba med forskningskommunikation. Jag vill göra det lättare för fler att ta del av den viktiga forskning som bedrivs inom U-CARE.

Gillar att gå på teater

Ett av Claras fritidsintressen är kultur i olika former.

– Jag är intresserad av att besöka utställningar, gå på bio och teater. Jag kan rekommendera föreställningen Eld på Dramaten. Den är välskriven och har en fantastisk scenografi!

Nyhetsarkiv

Senast uppdaterad: 2023-03-24