U-CARE-forskare besöker Milano

2022-03-09

I veckan besöker Joanne Woodford, Chelsea Coumoundouros och Louise von Essen Milano, där de kommer att träffa andra medlemmar inom det EU-finansierade forskningsnätverket ENTWINE.

Foto på Joanne Woodford, Chelsea Coumoundouros och Louise von Essen
Dr. Joanne Woodford, doktorand Chelsea Coumoundouros och professor Louise von Essen på plats i Milano där de kommer att träffa andra medlemmar i forskningsnätverket ENTWINE.

ENTWINE-nätverket syftar till att öka förståelsen kring informell vård samt designa och implementera teknikbaserade lösningar för att stödja informella vårdgivare. Sammankomsten i Milano är ENTWINE-nätverkets sista träff.

– Jag kan inte förstå att det redan har gått tre år, säger Chelsea Coumoundouros. Jag ser verkligen fram emot att träffa alla i nätverket igen och höra vad de har gjort sedan vi senast träffades i Nederländerna förra året.

Under träffen i Milan kommer medlemmar inom forskningsnätverket samt samarbetspartners att hålla presentationer och workshops. Programmet innehåller bland annat en paneldiskussion mellan Anders Henriques och Mattias Colliander angående utmaningar med implementering inom e-hälsa. De arbetar inom e-hälsoföretaget Chorus, där Chelsea genomförde sin praktik under förra året.

Dessutom kommer U-CAREs forskare Joanne Woodford att delta i en paneldiskussion om nuvarande och kommande utmaningar inom informell vård. Doktorand Chelsea Coumoundouros kommer att presentera en översikt av hennes forskningsresultat som relaterar till implementering av e-hälsointerventioner för informella vårdgivare.ENTWINE logo

Håll utkik här på vår webb och på våra sociala medier för mer info om nätverksträffen!

Nyhetsarkiv

Senast uppdaterad: 2023-03-24